PF 2020

Krásný sváteční den.

Již nějakou dobu jsme se Vám neozvali s žádným příspěvkem a doufáme, že jsme tím neztratili Vaši přízeň. Snad Vám to vynahradíme alespoň malým shrnutím celého roku.

K dnešnímu dni jsme zasahovali u 88 oficiálních zásahů, z toho bylo 17 požárů, 14 dopravních nehod, 53 různých technických pomocí a 4 plané poplachy. Dále jsme vykonávali i jinou činnost a to hlavně preventivní a vzdělávací. Náleží nám i čištění městských komunikací, bezpečnostní monitoring nad veřejnými akcemi či ukázky naší práce a techniky. Nejnáročnější je ale zachování akceschopnosti po 24hodin denně 365 dnů v roce, k čemuž patří nekonečná údržba a trénink s veškerou technikou kterou disponujeme.

V letošním roce v naší jednotce také proběhla změna velení. Novým velitelem jednotky se stal Miloslav Jonák a jeho zástupcem Martin Votava.

Všem našim příznivcům, podporovatelům, zřizovateli a vlastně všem bez výjimky děkujeme za úspěšný rok 2019. Do závěru tohoto roku přejeme příjemné prožítí vánočních svátků a v novém roce 2020 vše nejlepší, hlavně zdraví a co možná nejméně vážných setkání s námi, Vám přejí Hasiči města Přibyslav.